LVI-suunnittelu - TaitoLakka Oy

Asiantunteva LVI-alan osaaja

TaitoLakka Oy on lappeenrantalainen LVI-alan yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Vaikka yrityksen toimipiste sijaitsee Etelä-Karjalassa, palvelee yritys asiakkaita ympäri Suomea. Yritys tarjoaa LVIA-suunnittelua, LVIA-valvontaa sekä taloteknistä asiantuntijatyötä erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin. Kohteet voivat olla sekä korjaus- että muutoskohteita tai uudisrakennuksia.

TaitoLakka Oy on ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen yritys, joka kehittää toimintaansa alan kehityksen mukana. Yrityksellä on vahva tietotaito energiatehokkuusasioissa aina kestävästä energiantuotannosta kiinteistön tehokkaaseen energiankäyttöön asti, joten se pystyy tarjoamaan asiakkailleen osaamistaan jo projektien hankesuunnitteluvaiheessa.

TaitoLakka Oy hoitaa täsmällisesti ja huolellisesti kaikki projektinsa sovitun aikataulun mukaisesti. Yrityksen järjestelmällinen työskentelytapa ja selkeät dokumentoinnit takaavat projektien sujuvan ja laadukkaan etenemisen alusta loppuun asti. TaitoLakka Oy ymmärtää yhteistyön ja viestinnän tärkeyden, ja yritys toimii aina asiakkaansa edun mukaisesti.

Seppo Lakka

Toimitusjohtaja

+358 40 559 2430

etunimi.sukunimi@taitolakka.fi

Mirka Nurminen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 45 604 3709

etunimi.sukunimi@taitolakka.fi

Teollisuus, Liikerakennukset ja Julkiset rakennukset - TaitoLakka Oy
Pienkohteet - Asuintalot ja Kiinteistöt - TaitoLakka Oy
LVI suunnittelu lappeenranta - TaitoLakka Oy
LVI valvonta lappeenranta - TaitoLakka Oy